Manden bag programmet

Konsulent, iværksætter, ergoterapeut, facilitator, underviser m.m.
Opmærksomhed


Manden bag mindfulness4all

Lev livet med mere glæde
"Gennem egen erfaring, er Lars i stand til at formidle et stærkt budskab om at passe på os selv, når vi har allermest brug for det"Mindfulness er en værktøjs kasse med redskaber

"Mindfulness har hjulpet mig med mange ting - det kan også hjælpe dig"!

Erfaringindsigt i livet


ro og balance
Siden 2004 har Lars trænet sindet med meditation og Mindfulness. Han har overvundet stress og angst gennem sin træning, holdt foredrag og temadage for private og virksomheder samt undervist andre i at træne Mindfulness som et værdifuldt redskab til at håndtere livets udfordringer.


indsigt i livet


Mere ro i hovedet
Lars er uddannet instruktør og har efteruddannet sig i Mindfulness i både ind og udland. Han er desuden certificeret underviser i et evidensbaseret Mindfulness program til børn og unge.

BaggrundForebyg stress, depression og angst

Lars har selv haft et liv med stress, angst og depression efter et hårdt og stressende arbejdsliv. Stress som han opdagede for sent og han har derfor måtte tage de smertefulde år som sygemeldt.
Han stiftede bekendtskab med meditation og Mindfulness i 2004 og det har siden været hans faste redskab i livet. 

 
"Den vedholdende meditationstræning har været det vigtigste redskab til at overvinde angsten og leve livet. I dette Mindfulness4all program har jeg samlet alt min viden gennem mere end 10 års erfaring og praksis, så du også kan få mulighederne og de rette redskaber til at opnå indre ro og mere nærvær i dit liv"!

Kontakt

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til Lars,
udvikleren af mindfulness4all programmet.
Tjek eventuelt mindfulnessFAQ og se om Lars allerede har besvaret spørgsmålet


Er du klar

mindfulness er en process der kan følge dig hele livet
"Du er få sekunder fra at tage en beslutning, der potentielt kan ændre dit liv og hvordan folk opfatter dig som person"Skab forandring for din egen skyld

Klik på tilmeld knappen og tag beslutningen med det samme

Læs om tilmelding nu-ErrorhandlerOn